Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η ιστορία μίας φωτογραφίας!!

Ο Αντώνης Καλκαβούρας αποκαλύπτει πως η ελληνική σημαία έφτασε στα χέρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κώστα Παπανικολάου, πριν κάνει τον γύρο του κόσμου και «κοσμήσει» τα ελληνικά πρωτοσέλιδα και τα social media!
Μη νομίζετε ότι κουβαλήσαμε την ελληνική σημαία από την Ελλάδα, ούτε βέβαια ότι τα “ελάφια” είχαν προνοήσει να προμηθευτούν μία, για τις ανάγκες της φωτογράφισης... Καμία σχέση... Το αντίθετο μάλιστα, ίσα-ίσα που όταν τους ρίξαμε την ιδέα, αρχικά ήταν διστακτικοί και ουσιαστικά μας αρνήθηκαν, αλλά τότε μπήκε σε εφαρμογή το plan b. Βασικά η σημαία, ανήκει σε έναν Έλληνα δεύτερης γενιάς, ονόματι Πέτρο Κάφκα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, συναντηθήκαμε για μία σύντομη ξενάγηση στο Μιλγουόκι και μας την έδωσε για να βγει η περιβόητη φωτογραφία...
Από ‘κει και πέρα, στο γήπεδο μιλήσαμε με τον Γιάννη και τον Κώστα και ήταν απόλυτα θετικοί, οπότε έμενε η συνεννόηση με τους υπευθύνους Τύπου και δημοσίων σχέσεων των Μπακς, Μαρκ Ρόζενμπεργκ και Νταν Σμίτσεκ, για να γίνει η δουλειά. Μόλις άρχισαν να μας λένε ότι ίσως είναι καλύτερο να το αποφύγουμε, τους είπαμε ότι έχουμε συνεννοηθεί με τους παίκτες και θέλουν να το κάνουν και επειδή Αντετοκούνμπο είναι αυτός και δεν του χαλάνε και πολλά χατήρια, άναψαν το “πράσινο φως”!

Στη συνέχεια, με ενημέρωσαν ότι ακριβώς 18 λεπτά (με το ρολόϊ) πριν από το τζάμπολ, πρέπει να βρίσκομαι στην γραμματεία για να συναντήσω τον επίσημο φωτογράφο της ομάδας και να συννενοηθούμε. Όπερ και εγένετο... Ο υπεύθυνος του καναλιού της ομάδας ενθουσιάστηκε κααι ζήτησε να καταγραφούν τα πλάνα από τις καμερες και το ενσταντανέ να προβάλλεται συνεχώς σε όλους τους νεκρούς χρόνους στους ηλεκτρονικούς πίνακες του γηπέδου. Κάπως έτσι, λοιπόν “σκηνοθετήθηκε” η περιβόητη φωτόγραφία, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των Αμερικανών αλλά και φυσικά των Ελλήνων που παρακολούθησαν και έγινε μέσα σε λίγες ώρες η πιο... viral φωτογραφία στα ελληνικά social media!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: