Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η Πλατεία είναι εδώ!!

Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στη Νέα Σμύρνη. Φούντας και Κολοβός σκόραραν για τους «κυανέρυθρους», μείωσε ο Αναστασόπουλος.

Η Πλατεία είναι εδώ!
Είναι ακόμα εδώ! Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από έξι αγωνιστικές, επικρατώντας 2-1 της Νίκης Βόλου στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να πάρει πολύ σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Καλύτερη στο μεγαλύτερος μέρος της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, με τους Φούντα και Κολοβό -με πέναλτι- να πετύχουν τα γκολ και τον Αναστασόπουλο να μειώνει στο 84'.

Το ματς


Λίγες φάσεις, αλλά… μπόλικο Πανιώνιο –όσον αφορά την κατοχή- είχε το πρώτο ημίχρονο. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό, με τη Νίκη Βόλου να περιμένει στην άμυνά της. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στη συνέχεια για το προβάδισμα και να το καταφέρνουν με τον Φούντα (29’). Από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν παίχτηκε και πολύ… ποδόσφαιρο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν αρκετά νεύρα. Ο Κολοβός έψαξε το δεύτερο τέρμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν του έγινε το… χατίρι, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη. Σχεδόν με τη συμπλήρωση δύο λεπτών, ο Γιάννου ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή της Νίκης Βόλου, κερδίζοντας πέναλτι, με τον Κολοβό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-0 (49’). Όπως είναι φυσικό, η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έριξε… ταχύτητα, ωστόσο εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του ματς, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να φτάσουν με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν κι άλλο το προβάδισμά τους, όμως οι Θεσσαλοί μπήκαν ξανά στο «παιχνίδι», με το γκολ του Αναστασόπουλου στο 84’. Στα εναπομείναντα λεπτά, η άμυνα του Πανιωνίου πιέστηκε από τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πολύτιμη νίκη με το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις


Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69’ Μπουμάλ), Χατζηισαΐας, Φούντας (90+2’ Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83’ Γκίνης).

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Σμυρλής, Μασούρας.

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61’ Μεσάτ), Ίβενς, Λουξ, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70’ Κορέτα), Τζιώρας, Κυζιρίδης (46’ Μουζακίτης).

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Αργυρίου, Σωτηράκος, Γιαννιτσάνης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: