Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τους περιμένει ο Άγγελος!!

Την Τρίτη θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή των Αθανασιάδη, Τζιόλη και Τζαβέλλα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τους περιμένει ο Άγγελος
Στον ΠΑΟΚ θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν την κορυφή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο στην προσπάθειά δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα έχουν όλα τα βασικά τους όπλα. Για την ώρα, ο μόνος σίγουρος είναι ο Ρατς (προφυλάχθηκε στο ματς με τον Πανθρακικό).

Για τους υπόλοιπους τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, αλλά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά κι ελπίζεται τελικά οι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης (απίθανο του Μακ) να τεθούν στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει την κατάστασή τους κι ακολούθως θ' ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της Τετάρτης στο Φάληρο.

Η επίσημη ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Ο Γιώργος Τζαβέλλας που ζήτησε αλλαγή στο χθεσινό ματς, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του και προφυλάχθηκε με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης γυμνάστηκαν μεν ατομικά και οι δυο όμως βρίσκονται προ των πυλών της πλήρους επανένταξης στο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι που θα αποφασιστεί στην αυριανή προπόνηση (12:00 - Τούμπα).

Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε πολύ υψηλούς ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και η πορεία της αποθεραπείας του προχωρά ικανοποιητικά, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση του Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Δεληγιαννίδης συνεχίζει με πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομική εκγύμναση ενώ ο Γιώργος Κατσικάς -που επιβεβαιώθηκε πως υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο- ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης την αποστολή για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”». .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: