Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μπαρμπόσα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Η ποιοτική ανωτερότητα της ΑΕΚ καθρεφτίστηκε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παναχαϊκή, όπως τόνισε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Μπαρμπόσα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»
Φανερά ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα μετά το άνετο διπλό της ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής (3-1).

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, αν και έχω βάλει και στο Κύπελλο ένα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη νίκη», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Ερωτώμενος, δε, αν αγχώθηκε στο 2-1, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχωθήκαμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και όπως είπα και προηγουμένως είμαστε καλύτερη ομάδα. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το 2-1 αλλά είχαμε υπομονή και στη συνέχεια ήρθε και το τρίτο γκολ και πήραμε τη νίκη».

Αναφερόμενος στο σερί που χτίζει η ΑΕΚ, ο Πορτογάλος σημείωσε πώς «είναι ό,τι καλύτερο να κερδίζουμε συνεχώς, είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που συμβαίνει και ελπίζουμε να συνεχιστεί». Και απαντώντας στις αλλαγές θέσεων που έκανε στη διάρκεια του ματς, τόνισε: «Μου είπε ο κόουτς ότι πρέπει να αλλάζουμε θέσεις και αυτό ακριβώς έκανα. Οφείλουμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: