Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι κράτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα του και εμείς έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναστασιάδης: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»
Επιχείρηση-προσγείωση από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Μιλώντας μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό (3-2) που διατήρησε τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή, κράτησε χαμηλά την μπάλα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και από το αποτέλεσμα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά».

Για την εικόνα του ματς: «Μας δοκιμάζει λίγο η Παναγιά, για να δούμε τις αντοχές μας. Για μένα το σημερινό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Το είπα και στα παιδιά πριν ξεκινήσει. Δυστυχώς, δικαιώθηκα».

Για το πως γύρισε το ματς ο Πανθρακικός: «Έβαλαν δύο γκολ οι αντίπαλοι! Τι πως γύρισε; Εμείς φταίμε γι' αυτό. Εσείς θα φταίτε; Εσείς δεν παίξατε».

Για το ροτέισον που έκανε: «Θα χάναμε το παιχνίδι αν έβαζα όλα τα παιδιά να παίξουν, αλλά θα τα έχανα κιόλας επειδή κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι. Όσους μπορούν εννοώ. Προτίμησα να με σκίσετε σε περίπτωση ήττας, παρά να χάσω το παιχνίδι».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Έχει θετικά αυτό παιχνίδι. Ακόμη και τα αρνητικά είναι θετικά. Βλέπεις ποιος μπορεί και δεν μπορεί. Έρχεται ο άλλος να σου πει ότι μέχρι εκεί μπορώ».

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα: «Σήμερα ο Σαλπιγγίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Ήταν αρχηγός. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ αυτό πιστεύω. Ο Τζανδάρης, ο Γκολάσα και κάποιοι άλλοι έζησαν πρώτη φορά τέτοια πράγματα. Έπρεπε να μπουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να μείνουν έξω».

Για την κατάσταση των παικτών που έμειναν εκτός: «Μπορεί να είμαστε οριακά, αλλά είμαστε καλά με κάποια παιδιά. Αυτά αποφασίζονται το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιοι θα παίξουν με τον Ολυμπιακό».

Για το πρόβλημα που δημιουργείται στο κέντρο της άμυνας με τον Τζαβέλλα: «Να πάμε να κάνουμε 5-6 μεταγραφές; Κι αυτοί που θα έρθουν θα είναι... τι να σου πω; Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Είναι δεδομένο ότι λείπει ο Κατσικάς, κάτι έπαθε ο Τζαβέλλας. Θα βρούμε λύσεις. Έχουμε 72 ώρες μπροστά μας. Δεν θα έχουμε δικαιολογία, αλλά κάτι θα βρούμε να κάνουμε για τα στόπερ».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το σκεπτικό μας πάντα είναι ότι ο αντίπαλος που έχουμε να παίξουμε είναι καλύτερος από εμάς. Προετοιμαζόμαστε πάντα με αυτό το σκεπτικό. Με χαμηλά το κεφάλι. Όσες φορές πετούσαμε στα σύννεφα, φάγαμε κατραπακιές. Εκτός δεν χάσαμε και δεν φάγαμε γκολ. Εντός χάσαμε πέντε βαθμούς. Το ξέρετε αυτό; Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, παίζει στην έδρα του, με τον κόσμο του και εμείς έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα πάμε να παίξουμε και ό,τι πει η Παναγιά. Θα πάμε να παίξουμε όπως παίξαμε με τον Εργοτέλη».

Για τι άφησε πίσω της η διακοπή: «Θα δω αύριο σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποια παιδιά, όπως ο Τζαβέλλας. Να δούμε αν θα μπορέσει αυτός και κάποιοι άλλοι να βοηθήσουν". Θα δούμε».

Για το τι θα σημαίνει μια πιθανή νίκη στο Καραϊσκάκη: «Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Σας έχω πει ότι τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ' ό,τι αξίζουμε. Άσχετα αν ο κόσμος ζητάει παραπάνω. Μακάρι να μην είχαμε χάσει και να είχαμε κι άλλους πόντους προβάδισμα. Αλλά, με την Παναγιά δεν τα βάζει κανείς. Θ' αρχίσουν τώρα να λένε πάλι για την Παναγιά και τον Αναστασιάδη. Εγώ έχω να κοιμηθώ πέντε μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: