Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα»

Την προσπάθεια που θα κάνει ο Κόροιβος στο ερχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκού, αλλά και την ανυπομονησία του κόσμου της περιοχής να υποδεχτεί τους «πράσινους» τόνισε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα»
Την βελτίωση που βλέπει στον Κόροιβο, αλλά και την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε ο Χάρης Μαρκόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης της όγδοης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Αμαλιάδας αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην ιστορία τους, τονίζοντας πως ο κόσμος της περιοχής ανυπομονεί για το παιχνίδι.

«Από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στα σαλόνια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, είναι μεγάλο γεγονός για τον νομό το ότι φιλοξενούμε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Την φετινή χρονιά δείχνει πως είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του ματς τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δούμε και αυτό το παιχνίδι έχοντας τους ίδιους στόχους και με την ίδια συνέπεια. Σίγουρα πάντα όταν παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο, το όνομά του σου προκαλεί δέος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο κόσμος της Ηλείας διψάει για μπάσκετ και καλό θέαμα. Το όνομα του αντιπάλου είναι ένας “κράχτης” και θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο για μία ακόμη φορά, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».

Φιλιππάκος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
Γιορτή χαρακτήρισε το ματς ο Πάνος Φιλιππάκος, ο οποίος τόνισε πως ο Κόροιβος σέβεται τον Παναθηναϊκό χωρίς να τον φοβάται.
«Είμαστε χαρούμενοι που θα γεμίσει το γήπεδο και θα παίξουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός», δήλωσε ο 20χρόνος γκαρντ και συνέχισε: «Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Εμείς θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς σε όλα τα παιχνίδια, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι μια γιορτή για όλο το νομό Ηλείας και θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ένα crash test για εμάς στο οποίο μπορούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: