Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πικέ: «Ο Μέσι δεν έχει τόσες εμμονές, όσες ο Κριστιάνο»

Ο Πικέ μίλησε σε γερμανικό περιοδικό για τον Μέσι και τον Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι ο Αργεντινός δεν έχει τόσες εμμονές, όσες ο Πορτογάλος για τον οποίο όμως είπε καλά λόγια.

Πικέ: «Ο Μέσι δεν έχει τόσες εμμονές, όσες ο Κριστιάνο»
Για τα δύο φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας», Μέσι και Ρονάλντο, μίλησε ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του σε γερμανικό περιοδικό, ενώ έχει συνεργαστεί και με τους δύο.

« Ο Μέσι δεν έχει τόσες εμμονές σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο» τόνισε ο Ισπανός αμυντικός αναφερόμενος προφανώς στα ρεκόρ που κυνηγάνε και οι δύο σούπερ σταρ, με τον Πορτογάλο να είναι αυτός που φαίνεται πιο παθιασμένος προς αυτά.

«Μου αρέσει ο Κριστιάνο. Ο κόσμος συνήθως βγάζει άποψη χωρίς να γνωρίζει κάποιες καταστάσεις. Έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Τον γνωρίζω από τότε που ήμασταν μαζί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Με βοήθησε πολύ», είπε ο 27χρονος στόπερ.

Ο Ζεράρντ Πικέ στην συνέχεια μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του Μέσι λέγοντας ότι: «Νομίζεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Μέσι, αλλά είναι πανέξυπνος. Πάντα ήταν έτσι. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι ένα φυσικό ταλέντο και ίσως του λείπει μόνο η σωματοδομή του Ρονάλντο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: