Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μπεργκ: «Χρειάζομαι χρόνο»

Μπορεί ο Μ. Μπεργκ να έπαιξε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς του Παναθηναϊκού και να συνδύασε αυτές του τις συμμετοχές με γκολ, αλλά τόνισε πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Μπεργκ: «Χρειάζομαι χρόνο»
Ταπεινός εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, στο οποίο σκόραρε. Φαίνεται πως ο Σουηδός είναι σε καλό δρόμο και πως παίρνει τα… πάνω του, ύστερα από τον σημαντικό χρόνο απουσίας, λόγω του τραυματισμού στον ώμο, αλλά ο ίδιος επισήμανε, μιλώντας στην κάμερα της Nova ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο.

Επίσης, αναφερόμενος στην ομάδα του, με αφορμή το 2-1 επί της «βασίλισσας του Βορρά», τόνισε ότι πρέπει να περιοριστούν τα λάθη.

«Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ο καλύτερος, δεν έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου, αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη. Οπωσδήποτε θέλω πάντοτε να τα πηγαίνω καλύτερα, μην ξεχνάμε ότι έρχομαι από τραυματισμό. Από το παιχνίδι στη Ρωσία τα πόδια είναι βαριά, χρειάζομαι χρόνο για αποκατάσταση, αλλά σκοπός μου είναι να κάνω ότι μπορώ για να τα πάμε καλύτερα. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε», ανέφερε ο 28χρονος φορ.

Ερωτηθείς, αν θα έπαιζε καλύτερα το τα θα γινόταν, σχολίασε: «Όπως είπα ευελπιστώ πάντοτε να παίζω καλύτερα με την ομάδα και για την ομάδα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Βεβαίως μιλάω ομαδικά, σαν ομάδα να τα πηγαίνουμε καλύτερα. Στα ερχόμενα παιχνίδια θα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αυτός είναι ο σκοπός μας, σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει με μεγαλύτερη ευκολία».

Οι «πράσινοι» παίζουν την Πέμπτη (4/12, 17:15) και ο Μπεργκ ανέφερε: «Πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια. Είναι καλό ότι κερδίσαμε σήμερα, μας ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι σημαντική η σημερινή νίκη, πάμε για τη νίκη και στον Παναιτωλικό και με τον Αστέρα Τρίπολης».

Ακόμη, μίλησε για το γκολ που πέτυχε με το οποίο η ομάδα του διπλασίασε τα δικά της στην αναμέτρηση με τη Βέροια «Το γκολ ανήκει στον Κλωναρίδη, όμως στη φάση είδα ότι ερχόταν ο αμυντικός και πήγα πρώτος στην μπάλα, σημείωσα το τέρμα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, το γκολ ανήκει στον Κλωναρίδη».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τα σημεία που χρίζει βελτίωσης ο Παναθηναϊκός, επισήμανε: «Είναι δύσκολο να το πω. Χρειάζεται να παίζουμε με περισσότερη εξυπνάδα. Σήμερα δεχθήκαμε ένα γκολ που θα το χαρακτήριζα χαζό, αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: