Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Άρης… με τρέλα!!

Το «δώρο» απ’ την ήττα-σοκ του Πανσερραϊκού… ξετύλιξε ο Άρης! Οι ανεβασμένοι επί Κάμπος Θεσσαλονικείς επικράτησαν εύκολα 2-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή!

Άρης… με τρέλα!
Όχι που θα… πέταγε στα «σκουπίδια» τέτοια ευκαιρία! Επωφελούμενος την χθεσινή «γκέλα» του Πανσερραϊκού, ο Άρης επιβεβαίωσε ξανά πως επί Κάμπος η ομάδα ανεβάζει… στροφές, επικρατώντας 2-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην Καβάλα!

Έτσι οι Θεσσαλονικείς διεύρυναν το σερί τους στις τρεις νίκες και ανέβηκαν με 16 βαθμούς στην κορυφή (+1 απ’ τον Πανσερραϊκό), όσους βέβαια έχει και η Καβάλα (που νίκησε 2-1 τον Καμπανιακό).

Με το… καλημέρα, έδειξαν τις διαθέσεις τους οι κίτρινοι, όταν ο Πόι στο 2’ είχε δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε λοιπόν εκεί ο Αργεντινός, το πέτυχε στο 23’ όταν με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή των οποίων δεν σταμάτησε εκεί… Ίσα-ίσα που πριν βγει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 43’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Καπνίδη να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά.

Το Βυζάντιο δε μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Άρη. Και για… καλή του τύχη το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Διότι Παπαδόπουλος (55’) και Πόι (59’) είχαν μεγάλες ευκαιρίες να κάνουν το ματς… over. Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι έβγαλαν έναν… σφυγμό (με τον Καρατζιοβαλή να αρνείται το γκολ στον Μουρατίδη), ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο, Καπνίδης, Παπαδόπουλος και Ρένια «σπατάλησαν» χρυσές ευκαιρίες για να αλλάξουν το 2-0, ένα σκορ που εν τέλει έμεινε ως το φινάλε!

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Νίκος Καραμπιμπέρης): Σουνουλίδης, Μεταλίδης (46’ Μουρατίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης (60’ Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσιλόγλου, Ταχναζίδης (60’ Μεντής)

Άρης (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Γκόλιας, Πόι (73’ Ρένια), Προβατίδης, Καπνίδης (86’ Χιντασέλι), Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73’ Ψυχογιός)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: