Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τσόχλας: «Πιστεύαμε στην ανατροπή» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόλλωνας Τσόχλας και αναφέρθηκε στην μεγάλη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη όσο και δύσκολη. Όταν νικάς με αυτόν τον τρόπο νιώθεις ακόμη πιο καλά. Δεν θυμάμαι ανάλογη νίκη στην καριέρα μου, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είμασταν σε όλο το ματς πίσω στο σκορ χωρίς να είμαστε χειρότεροι αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο μέρος στην αρχή του ματς που δεν είμασταν καλοί στην άμυνα. Εν συνεχεία βελτιωθήκαμε, το πιστέψαμε και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο».

Για το μυστικό της ανατροπής: «Το πιστεύαμε, ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες στο β’ ημίχρονο, είμασταν πολύ καλοί από άποψη τακτικής και νικήσαμε. Εντάξει, ήταν και λίγο η τύχη στο τέλος, αλλά δεν ήταν μόνο θέμα τύχης. Τα μεγάλα σουτ σαν αυτό του Όντουμ είναι και ζήτημα ικανότητας».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Το σημαντικό είναι πως έτσι νιώθαμε και πριν την λήξη του αγώνα. Ο κόσμος μας μετέδωσε την πίστη που είχε και μας βοήθησε πολύ για να έρθει η ανατροπή. Γι’ αυτό ήρθε και το ξέσπασμα στο τέλος».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ότι και να πούμε είναι λίγο. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Είναι κάτι απίστευτο. Αποτελεί βασική επιδίωξη διοίκησης και προπονητή και περνάει και μέσα στο γήπεδο αυτό».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Αυτό δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό. Από πέρσι που είμαι στην ομάδα κάνουμε μια εξαιρετική πορεία, φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολα γιατί υπάρχει η σύγκριση με την περσινή χρονιά. Φέτος είμαστε ακόμη καλύτερα. Είμαστε στους «4» του Κυπέλλου, προχωρήσαμε και στην Ευρώπη, στην Ελλάδα είμαστε τρίτοι και αήττητοι στην έδρα μας, επιτεύγματα πολύ θετικά για μια ομάδα που δεν στηρίζεται στην οικονομική της δύναμη, αλλά στην ομοιογένεια».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Απόλλωνα Τσόχλα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: