Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πρώτα στόπερ, μετά εξτρέμ!!


Ο Περέιρα έδωσε τη λίστα του με τα μεταγραφικά του «θέλω» στους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Φουλ για στόπερ οι ερυθρόλευκοι…

Πρώτα στόπερ, μετά εξτρέμ

Ο πορτογάλος έδωσε στους διοικούντες την ΠΑΕ τη λίστα με τα μεταγραφικά του «θέλω» τα οποία δεν διαφέρουν από εκείνα του Μίτσελ.

Αυτό που θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα είναι ένας στόπερ, κάτι που δηλαδή αναμενόταν και με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Πορτογάλος μίλησε και για ακραίο επιθετικό, αλλά θα είναι η κίνηση που θα γίνει μετά τον στόπερ, ενώ είναι ανοιχτή και η υπόθεση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν δεν υπάρχει οριστική απόφαση για κάποιον παίκτη, αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι ο Περέιρα έχει ήδη επιλέξει τον παίκτη και τα πρόσωπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ασχοληθεί με τις υποθέσεις Ρολάντο (δεν είχε όμως καλή σχέση μαζί του στην Πόρτο), Ρικάρντο Κόστα, Ρέγες, Σιανί, Ατσέρμπι, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Αντερσον της Αϊντραχτ δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί από τον μάνατζέρ του ότι τον θέλουν οι Πειραιώτες.

Από την Ιταλία έχει προταθεί και ο Μπουρντίσο και χθες το βράδυ υπήρχε η πληροφορία ότι ο Περέιρα έχει κάνει μία καθαρά προσωπική επιλογή, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι από την Πορτογαλία ή τη Λατινική Αμερική.

Και μπορεί να προκύψει επιλογή-έκπληξη. Για τον Μανδανά της Ρίβερ επίσημα δηλωνόταν άγνοια, ενώ χθες ακούστηκε και το όνομα του Μπασέντα, του Αργεντινού διεθνούς στόπερ της Φιορεντίνα, που όμως έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: