Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μαυρέας: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν αντέχουν την πίεση» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντώνης Μαυρέας και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εισέπραξα ότι εισέπραξε όλος ο κόσμος. Από πού να ξεκινήσω και από πού να τελειώσω; Για την διαιτησία που στα πρώτα δέκα λεπτά έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και μέτρησε γκολ με το χέρι. Μέσα στην κατήφεια μας που δεν είμασταν καλοί συνέβησαν και αυτά με την διαιτησία. Μου έκανε τεράστια εντύπωση, πάντως, ο τρόπος που φεύγει ο Καλογερόπουλος στο πέναλτι».

Για την άσχημη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι οι δηλώσεις του Άγγελου αντικατοπτρίζουν την εικόνα που είχε η ομάδα. Είδαμε μια ομάδα, η οποία ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Τόσο κακή ήταν. Κάθε φορά που έφτανε η μπάλα στην περιοχή μας τρέμαμε».

Για την ευθύνη των παικτών: «Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν, αναμφισβήτητα, οι παίκτες. Αν θέλουμε να καταλογίσουμε κάτι στον Άγγελο, αυτό είναι ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα οι παίκτες πρέπει σε κάθε παιχνίδι να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί. Πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Εμείς χθες είδαμε μια ομάδα που παρέπαιε. Υπάρχει πίεση όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Το ζητούμενο είναι ποιος αντέχει αυτήν την πίεση. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα για να έχει μεγαλύτερο ρόστερ προκειμένου να ξεκουραστούν κάποια παιδιά που δεν αντέχουν την πίεση».

Ακούστε τις δηλώσεις του Αντώνη Μαυρέα στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: