Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ!

Κρίση επικρατεί στον ΠΑΟΚ ύστερα και από την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα. Τα ‘χώσε στους παίκτες ο Αναστασιάδης, που ετοιμάζει αλλαγές και αναμένεται να αφήσει εκτός τον Τζαβέλλα για Καλλονή.

Παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ
Αναβρασμός υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια της πρώτης θέσης της Super League και κυρίως ύστερα από την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη, που είχε ως συνέπεια την ήττα (3-0) με κάτω τα χέρια από τον Αστέρα.
Προφανώς και ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του το Σάββατο και στη συγκέντρωση που έγινε τη Δευτέρα εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος. Προπόνηση δεν έγινε λόγω των ισχυρών ανέμων, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Ίσως τελικά ο λόγος να ήταν ότι ο 61χρονος τεχνικός αφιέρωσε πολύ χρόνο ώστε να δείξει σε βίντεο στους παίκτες του τα σημεία που δεν του άρεσαν από τα όσα είδε στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Και ήταν αρκετά, καθώς του μίλησε για περίπου μιάμιση ώρα.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετά παράπονα από τον Γιώργο Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Τετάρτης (19:30) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Αυτό θα φανεί μετά τη σημερινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

Παράλληλα, εκφράστηκαν αυτές τις ημέρες παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας από τους Ρόμπερτ Μακ, Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη. Ο δεύτερος μάλιστα θεωρεί ότι δεν πατάει πολύ στην περιοχή εσχάτως. Εξάλλου σε πολλά παιχνίδια χρησιμοποιείται ως περιφερειακός επιθετικός και αριστερά.

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν γενικότερα στο προσεχές ματς. Από τη διοίκηση ετοιμάζονται να «σφίξουν» τα λουριά, όχι μόνο λόγω της Τρίπολης, αλλά γενικότερα εξαιτίας της πτώσης της απόδοσης του ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο και μετά. Το παιχνίδι με την Καλλονή αντιμετωπίζεται ως ματς δίχως αύριο και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα επισπεύσει τις διαδικασίες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: