Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Φεύγει από την Τσεζένα ο Αλμέιδα!!

Ώρες… μετράει στην Τσεζένα ο Ούγκο Αλμέιδα, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο Πορτογάλος, ο οποίος απασχολεί και την ΑΕΚ, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα!

Φεύγει από την Τσεζένα ο Αλμέιδα!
Παρελθόν αναμένεται σύντομα να αποτελέσει από την Τσεζένα ο Ούγκο Αλμέιδα. Όπως αποκάλυψε ο Τύπος της γειτονικής χώρας, ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας του με την ιταλική ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Μπεσίκτας, είχε πάει ως ελεύθερος στην Τσεζένα πριν από τρεις μήνες, ωστόσο το υψηλό κασέ του, σε συνδυασμό με την ελάχιστη προσφορά του, έχουν αναγκάσει το σύλλογο της Ιταλίας να ξεκινήει τις απαραίτητες ενέργειες για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Αλμέιδα έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια στη φετινή Serie A και στα συνολικά 68 λεπτά που έχει αγωνιστεί, μετρά μόλις μία ασίστ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ο 30χρονος επιθετικός ψάχνει την επιστροφή του στην Πορτογαλία, ενώ φέρεται να έχει στα χέρια του και μία καλή πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: