Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Συντετριμμένος, αλλά και επαγγελματίας ο Λουκάκου!!

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρήκε τη δύναμη, μετά το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ζούνιορ Μαλαντά, και θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό (13/1) παιχνίδι Κυπέλλου ενάντια στη Γουέστ Χαμ.  
Ο ξαφνικός θάνατος του παιδικού του φίλου και ποδοσφαιριστή της Βόσλφσμπουργκ σε τροχαίο δυστύχημα «διέλυσε» τον επιθετικό της Έβερτον, ο οποίος εμφανιζόταν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις σε άθλια κατάσταση.
Έπειτα από κουβέντα, όμως, που είχε με το τεχνικό τιμ αποφασίστηκε να συμμετάσχει κανονικά στο σημερινό παιχνίδι, με τον ίδιο να ευελπιστεί πως θα βρει τρόπο- μέσα στον αγωνιστικό χώρο- να τιμήσει την μνήμη του φίλου του.
«Προφανώς το σοκ ήταν μεγάλο για τον Ρομέλου, αλλά και για όλους. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν καλοί φίλοι και φάνηκε στα μεταξύ μας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν απίστευτα νέα και σκληρά. Ο Ρομέλου επηρεάστηκε. Όλοι για να είμαι ειλικρινείς… Η ψυχολογία του αυτές τις μέρες είναι χάλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, και πρόσθεσε:
«Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε βοηθά να ξεχνάς κάπως αυτά τα συναισθήματα. Αυτό χρειάζεται και ο Λουκάκου. Προπονήθηκε καλά την Κυριακή. Όλοι μας τον βοηθάμε και τον στηρίζουμε».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: