Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Εγώ ξέρω να κερδίζω μόνο στο γήπεδο»

Θέση με... καρφί για την ένσταση του Ολυμπιακού και την κατάληξη του προημιτελικού στο Κύπελλο πήρε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ακόμα πιο επιθετικό ήθελε να δει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Παναλευσινιακό.

Ιβάνοβιτς: «Εγώ ξέρω να κερδίζω μόνο στο γήπεδο»
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την πρόκριση του Ολυμπιακού στα χαρτιά στο Κύπελλο, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος έχει μάθει να παίρνει τα παιχνίδια στο παρκέ!

Για την απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδος: «Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξέραμε ότι η ομάδα είχαμε απέναντί μας ξέρει από μπάσκετ κι έπαιξε πολύ καλά, κάνοντας τις σωστές επιλογές. Είχαμε πρόβλημα τα πρώτα 15-20 λεπτά απέναντι στην άμυνα που είχαν ετοιμάσει. Χρειαζόμασταν να παίξουμε επιθετικά από την αρχή και να τρέξουμε. Στο τέλος τα καταφέραμε αλλά όχι στο επίπεδο που θα ήθελα. Δεν τρέχουμε και δεν πιέζουμε στο επίπεδο που θα ήθελα. Εύχομαι καλή συνέχεια στους αντιπάλους που είναι καλή ομάδα κι εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, τους Παπαγιάννη, Διαμαντάκο, Λούντζη και Κόνιαρη που δουλεύουν και υπάρχει ένα ροτέισον μεταξύ αυτών των παιδιών από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα».

Για την έλλειψη πίεσης κι αν οφείλεται στην κούραση της ομάδας ή όχι: «Δεν υπάρχει κόπωση, ποιος μίλησε για κόπωση».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Παίξαμε με μία ομάδα που είχε πολλές απουσίες. Συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε καλό μπάσκετ στα τρία τελευταία δεκάλεπτα και φτάσαμε σε μία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: