Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Με το μυαλό στην Καντού…!!

Στην τελική ευθεία μπήκε η Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Καντού την ερχόμενη Τετάρτη στην Πυλαία για τη δεύτερη αγωνιστική των «32» του Euro Cup.

Με το μυαλό στην Καντού…
Το πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, εξαιτίας της κούρασης που υπάρχει από την κυριακάτικη αναμέτρηση και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για τη 12 αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, ενώ πριν την προπόνηση υπήρξε ανάλυση της ιταλικής ομάδας μέσω video.

Την Τρίτη, το πρόγραμμα ξεκινά στις 13:00 με την ανάλυση του αντιπάλου ξανά με τη χρήση βίντεο και θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας, το πρώτο τέταρτο της οποίας θα είναι ανοιχτό για τους δημοσιογράφους.

Η αποστολή της Καντού αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 18:20 και στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνησή της στο «Παλατάκι». Προπόνηση για την Καντού υπάρχει και την Τετάρτη.

Όσον αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρηση της Τετάρτης, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Cantu που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στις 5μ.μ. για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ‘32’ του Euro Cup. Παράλληλα, διατίθενται και τα πακέτα εισιτηρίων και για τα τρία παιχνίδια του Euro Cup στην τιμή των δύο!
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Cantu, αλλά και τα πακέτα εισιτηρίων για το Eurocup, διατίθενται ήδη μέσω Internet, αλλά και από το PAOK Sports Arena.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Cantu είναι:

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Cantu θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με τη γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home, ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: