Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Φόβοι για μεγάλη απουσία του Ντεμπισί!!

Αν η ζημιά είναι τέτοια που να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση προς αποκατάσταση του προβλήματος στον ώμο, τότε ο Ματιέ Ντεμπισί κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες!
Στην Άρσεναλ εκφράζουν πλέον έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του Γάλλου οπισθοφύλακα που προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος έπειτα από κόντρα με τον Αρναούτοβιτς στο πρώτο ημίχρονο της νίκης (3-0) επί της Στόουκ, το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο Ντεμπισί πονούσε πολύ στον ώμο, οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εξάρθρωση και αποχώρησε με φορείο. Το ιατρικό επιτελείο δεν μπορούσε να τοποθετηθεί με σιγουριά για το πρόβλημά του και πλέον, φαίνεται ότι οι φόβοι γίνονται ακόμα πιο έντονοι.
Όπως αναφέρει η «Daily Mail» είναι ορατός ο κίνδυνος να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο παίκτης, πράγμα που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει και την απουσία του από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για δύο με τρεις μήνες!
Υπενθυμίζεται πως ο Ντεμπισί έχασε άλλους τρεις μήνες στην έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όταν στα μέσα Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε στον αστράγαλο και επέστρεψε τον Δεκέμβριο. Η ατυχία, όμως, του χτύπησε ξανά την πόρτα...
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: