Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Θέλει να φύγει (και) ο Μακρής!

Ο Γκατούζο άνοιξε την πόρτα της εξόδου, ο Μιλιάζες τον ακολούθησε και έπεται ο Μακρής. Προσπαθούν να τον μεταπείσουν από την ΠΑΕ. «Υπ’ ατμόν» και άλλοι και άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες.

Θέλει να φύγει (και) ο Μακρής
Ο ΟΦΗ πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα την περασμένη Κυριακή με τη νίκη (3-2) επί της Κέρκυρας, αλλά τα προβλήματα είναι ατελείωτα.

Εκτός του ότι στην ομάδα δεν ξέρουν τι θα γίνει με την αίτηση που έχουν καταθέσει για τα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ την Τετάρτη (14/1, 17:15) υπάρχει το ματς με τον Παναιτωλικό, πρέπει να… συγκρατήσουν και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, που διαδέχθηκε τον Τζενάρο Γκατούζο, έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει με τους παίκτες που συνάντησε όταν επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Κάρλος Μιλιάζες, που έκανε «χατ-τρικ» κόντρα στους «Φαίακες», αποχαιρέτησε, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό. Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ έχει 12 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι πολύ πιθανό να φύγει άμεσα από τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Μακρής. Ο 31χρονος μέσος, που έχει φορέσει 16 φορές τη φανέλα των Κρητικών στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο στην τρέχουσα σεζόν, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του. Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να το πείσουν να αλλάξει γνώμη ή τουλάχιστον να παραμείνει λίγες ημέρες ακόμα, αλλά φαίνεται πως έχουν δύσκολο έργο.

Την ίδια σκέψη κάνουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, ενώ η μεταγραφική χειμερινή περίοδος έχει φτάσει στα μισά της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: