Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Σκούρα τα πράγματα για τον ΟΦΗ!!

Σχεδόν απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να μην αποβληθεί ο ΟΦΗ από τη Σούπερ Λίγκα. Η απόφαση μη ορισμού αγώνων των Κρητικών όσο δεν αποσύρουν την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια δείχνει θέμα χρόνου.

Σκούρα τα πράγματα για τον ΟΦΗ
Αναπόφευκτη δείχνει η αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο οι διαβουλεύσεις (επί 1,5 περίπου ώρα) με τους δικηγόρους των άλλων ομάδων, αλλά και τον εκπρόσωπο των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγές εναντίον των Κρητικών θεωρείται απίθανο να μην αποφέρουν την εφαρμογή του άρθρου 35 του ΚΑΠ.

Πράγμα που σημαίνει τον μη ορισμό των αγώνων του ΟΦΗ, όσο δεν αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, που είχε ως τελευταίο αποτέλεσμα προσωρινή διαταγή «παγώματος» των οφειλών ως τις 13 Φεβρουαρίου.

Έτσι, αναμένεται απόφαση ανάκλησης του (ήδη ορισμένου) παιχνιδιού της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό. Κάτι που θα κάνει μονόδρομο για τους Κρητικούς να αποσύρουν την προσφυγή και να πληρώσουν τους παίκτες, ώστε να μην εφαρμοστεί -σε αντίθετη περίπτωση- η σχετική ποινή της Σούπερ Λίγκας, που είναι και πάλι μη ορισμός των αγώνων του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: