Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα σε Τζαβέλλα, επιστροφή για Κατσικά!!

Εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Επανήλθε ο Κατσικάς. Ανεβαίνει ο Νομπόα.

Μήνυμα σε Τζαβέλλα, επιστροφή για Κατσικά
Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (14/1, 19:30) στο εκτός έδρας ματς με την Καλλονή για την 18η αγωνιστική της Super League. O διεθνής αμυντικός είναι απολύτως υγιής, αλλά είχε φανεί από τη χθεσινή βιντεοθεραπεία ότι δεν θα τον πάρει μαζί του ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς έχει έντονα παράπονα από την απόδοση του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι σχέσεις τους δεν είναι και στο καλύτερο σημείο. Ο Γιώργος Κατσικάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Μυτιλήνη.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κριστιάν Νομπόα και σήμερα πήρε μέρος στο διπλό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση. Ο Νίκος Σπυρόπουλος έκανε ατομικό και θα συνεχίσει να γυμνάζεται μόνος του τις προσεχείς ημέρες, καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση.

Ο 61χρονος τεχνικός έριξε το βάρος στην τακτική την Τρίτη, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν και πάνω στην κατοχή της μπάλας, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: