Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πρίφτης: «Μας δυσκόλεψε η πίεση του Ολυμπιακού»

Στην πίεση των παικτών του Ολυμπιακού από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα απέδωσε την ήττα του Άρη από τους «ερυθρόλευκους» ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Πρίφτης: «Μας δυσκόλεψε η πίεση του Ολυμπιακού»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως οι παίκτες του επηρεάστηκαν από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και την έλλειψη συγκέντρωσης στη δεύτερη περίοδο και έπειτα και, έτσι, υπήρξε αστοχία και στα τρίποντα και δεν υπήρξαν και εύκολες πάσες, ενώ έδωσε σύνθημα για τους επόμενους και πιο σημαντικούς αγώνες.

Αναλυτικά: «Εμείς είχαμε μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημα παιχνίδια. Δύσκολα βρίσκεις ρυθμό, δουλέψαμε αρκετά καλά σήμερα και για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά, στη συνέχεια, η πίεση του Ολυμπιακού ήταν τόσο έντονη και τόσο αθλητική, όταν παίζει σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητές του στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις εύκολος πάσες ή ανοιχτά τρίποντα που είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία.

Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και, έτσι, η διαφορά ‘άνοιξε’. Καλή συνέχεια στον Γιάννη και στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε αρκετούς παίκτες, δεν ήταν αυτός πολύ σοβαρός λόγος για την εικόνα μας, η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της. Για εμάς, τα επόμενα παιχνίδια είναι τα σημαντικά και τα ουσιαστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: