Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τα «βρόντηξε» ο Ανατολιωτάκης απ’ την ΑΕΚ!

Την παραίτησή απ’ την ανάμειξή του με τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ υπέβαλλε με προσωπική του δήλωση ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, λέγοντας πως βρήκε κλειστές πόρτες στη προσπάθεια που ξεκίνησε.

Τα «βρόντηξε» ο Ανατολιωτάκης απ’ την ΑΕΚ
Μια ακόμα δυσκολία προέκυψε στο αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης υπέβαλλε την παραίτησή του απ’ την ανάμειξη με τα διοικητικά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο εν δυνάμει πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» με προσωπική του δήλωση εξήγησε τους λόγους της απομάκρυνσής του απ’ την ομάδα, τονίζοντας τις κλειστές πόρτες που βρήκε από ανθρώπους που οφείλουν χρήματα στο σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όταν πριν από ένα περίπου μήνα, από αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, ξεκινήσαμε την προσπάθεια για τη σωτηρία της Ερασιτεχνικής και των τμημάτων της, τα οποία παρουσίαζαν εικόνα διάλυσης, περιμέναμε την απαραίτητη στήριξη από εκείνα τα μέλη της διοίκησης τα οποία έφεραν την πλήρη ευθύνη για την επίλυση των συσσωρευθέντων τον τελευταίο καιρό προβλημάτων.

Δυστυχώς όμως ακόμη και η προσπάθεια για την είσπραξη των δικαιωμάτων της Ερασιτεχνικής από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν κατέστη εφικτή, αφενός λόγω της αδυναμίας επικοινωνίας, αφετέρου λόγω της αδιαφορίας των ανθρώπων, που μέχρι τότε είχαν εισπράξει μέρος των ποσοστών, χωρίς να έχουν αποδώσει τα οφειλόμενα δικαιολογητικά στην ΠΑΕ.

Η ανωτέρω στάση των συγκεκριμένων ανθρώπων μάς αναγκάζει, με μεγάλη μας λύπη, να διακόψουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Γι αυτό το λόγο οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους ανθρώπους εκείνους, που μας στήριξαν και ιδιαίτερα εκείνους, που παρευρέθηκαν και με συγκινητικό τρόπο συμπαραστάθηκαν στην ομάδα βόλεϊ στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα της με τον Άρη.

Ανδρέας Ανατολιωτάκης
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: