Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εζίλ: «Εντελώς καλά στα τέλη Ιανουαρίου»

Έπειτα από τρεις μήνες μακριά από τα γήπεδα, ο Μεσούτ Εζίλ πάτησε ξανά τους χορτάρι, όμως παραδέχτηκε ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο- ίσως μέχρι τα τέλη του μήνα- για να φτάσει στα απαιτούμενα αγωνιστικά επίπεδα.  
Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ άφησε πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό και αγωνίστηκε για πρώτη φορά- μετά από τρεις μήνες- στην περασμένη αναμέτρηση κόντρα στην Στόουκ, μπαίνοντας στο 73’ ως αλλαγή. Και μόνο η επιστροφή του στο γήπεδο του αναπτέρωσε το ηθικό, αν και όπως επεσήμανε, η έλλειψη προπονήσεων τον έχει αφήσει πίσω…
«Φυσικά και δεν είμαι έτοιμος 100%. Προπονήθηκα μια φορά με την ομάδα, το Σάββατο. Ελπίζω ότι θα επανέλθω εντελώς στα τέλη Ιανουαρίου. Νιώθω υπέροχα τώρα. Αισθάνθηκα υπέροχα που πάτησα γήπεδο μετά από τόσο καιρό», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:
«Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή τη στιγμή. Έβλεπα τα παιχνίδια στην τηλεόραση και αγχωνόμουν. Ήθελα να παίξω ξανά. Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψα στους αγωνιστικούς χώρους και μπόρεσα να κλοτσήσω την μπάλα με τους συμπαίκτες μου. Μου έλειψε πάρα πολύ…».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: