Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μελισσανίδης: «Δεν επικοινωνεί με το μυαλό του όποιος δε θέλει το γήπεδο»

Πέραν κάθε λογικής χαρακτήρισε τις αντιρρήσεις για την «Αγιά-Σοφιά» ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στην γιορτή των παλαιμάχων της ΑΕΚ τόνισε ότι είναι παράλογο να μη θέλει κάποιος το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.

Μελισσανίδης: «Δεν επικοινωνεί με το μυαλό του όποιος δε θέλει το γήπεδο»
Ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά την κοπή της πίτας των παλαιμάχων και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» χαρακτήρισε παραλογισμό το να μην επιθυμεί κάποιος στη Νέα Φιλαδέλφεια την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς».

«Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο. Δεν επικοινωνεί με το μυαλό του όποιος δεν θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει λογική να μην γίνει το γήπεδο σε αυτή την περιοχή. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα και σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, δε, για την εκδήλωση, μίλησε με θερμά λόγια για τις παλιές δόξες του συλλόγου, αναφέροντας ότι «οι παλαίμαχοι είναι η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ και για μένα είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι ανάμεσα τους».

Κατά τ’ άλλα, στην όμορφη εκδήλωση που προηγήθηκε όλη σχεδόν η οικογένεια της ΑΕΚ ήταν παρούσα. Μπροστά λοιπόν σε όλες τις μεγάλες μορφές του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Στέλιος Σεραφείδης, ενστερνίστηκε το σύνθημα αντεπίθεσης του συλλόγου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φέτος θα επιστρέψουμε μετά από δυο χρόνια. Θα μπουν οι βάσεις για την Αγιά-Σοφία. Δεν ζητάμε κάτι. Απαιτούμε. Είμαστε ενωμένοι και βλέπουμε τι θέση παίρνει κάθε κόμμα για το γήπεδο. Δεν ερχόμαστε. Πλέον έχουμε έρθει και είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με την πρώτη απ’ αυτές να γίνεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον πρώην πρύτανη, Νίκο Μαρκάτο και την επόμενη -στον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου- να συνοδεύεται από το ενθαρρυντικό μήνυμα που έστειλε για το θέμα του γηπέδου.

Διακρίσεις επίσης απονεμήθηκαν στον ογκολόγο του «Υγεία», Πάρη Κοσμίδη, τον ωτορινολαρυγγολόγο του ίδιου νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Μπαρμπούνα, την αθλήτρια με αμαξίδιο, Μαρία Σταματουλά και τον αθλητή Γιώργο Ζαχαριάδη ΤΕΜΟΝΑΕΚ.

Μετά δε τους δημοσιογράφους Ανδρέα Δημάτο, Νατάσα Ράγιου και Γιώργο Νικολάου, πλακέτες έλαβαν επίσης οι κ.κ. Παρίσης και Γαντζούλας, η Ανθή Παπακώστα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, οι Ιστόριος, Λαιμός, Κωσταγιάννης, αλλά και ο Στιβ Κακέτσης.

Ειδική διάκριση απονεμήθηκε στους Έλληνες διασώστες που βρέθηκαν στο «Norman Atlantic», ενώ βραβείο παρέλαβαν επίσης ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Άκης Ζήκος, ο Βαγγέλης Πλατέλλας και η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: