Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«Ο Κάλας δίνει ξανά όραμα»

Για τη νέα προσπάθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μίλησε στο Αθλητικό Metropolis, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Κομμάτι αυτής της νέας προσπάθεια, το πρώην μέλος στην ΠΑΕ Άρης και νυν…συνδετικός κρίκος διοίκησης και ποδοσφαιρικής ομάδας εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Κάλας δίνει ξανά όραμα και τόνισε πως ο κόσμος του Άρη θα δει μέσα από τις πράξεις την προοπτική που υπάρχει με τον ομογενή επιχειρηματία στο τιμόνι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι διακρίνουμε τη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αισθανόμαστε ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Προσωπικά τουλάχιστον έχω πειστεί από τον κ. Κάλας και το πλάνο που και έχει για τον Άρη και μας παρουσίασε. Μπορεί να ανταπεξέλθει και έχει όραμα για την ομάδα. Αν ο κόσμος κάνει λίγο υπομονή θα πειστεί από την παρουσία και την προοπτική Κάλας. Βήμα-βήμα, μέρα με την ημέρα, από τις πράξεις που θα γίνονται θα αποδεικνύεται πως κάτι κάλο συμβαίνει στην ομάδα μας», είπε αρχικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:  «Πρώτο μας μέλημα είναι η σωστή οργάνωση της ομάδας. Το δεύτερο, το οικονομικό κομμάτι. Θεωρώ ότι θα προχωρήσει η εκκαθάριση και πως πλέον υπάρχει όραμα και προοπτική».

Για το αν συναντήθηκε με τον κ. Κάμπος, ανέφερε: «Σαφώς και βρέθηκα. Είχαμε μια πρώτη γνωριμία, αλλά μέχρι εκεί. Ο ρόλος μου δεν έχει να κάνει ούτε με τις μεταγραφές ούτε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ θα είμαι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει θα το μεταφέρω προσωπικά στην διοίκηση», για να ζητήσει –καταλήγοντας- από τον κόσμο του Άρη υπομονή και στήριξη με την παρουσία του στο γήπεδο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: