Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τιμή σε Σπερς από Ομπάμα!!

Ο Μπαράκ Ομπάμα τίμησε τους Σπερς για τον τίτλο που κατέκτησαν και δεν έλειψαν οι χιουμοριστικές ατάκες από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τιμή σε Σπερς από Ομπάμα

«Είναι δύσκολο να αντιπαθήσεις τους Σπερς. Πρώτον γιατί είναι γέροι και κάνουν έναν γέρο σαν κι εμένα να αισθάνεται όμορφα», δήλωσε χαριτολογώντας ο Αμερικανός πρόεδρος για να συνεχίσει σε πιο… σοβαρό ύφος.

«Οι Σπερς απέδειξαν πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν και πως είναι μια διεθνής ομάδα. Αποτελούν την επιτομή της ομάδας και παρουσιάζουν το μπάσκετ όπως θα έπρεπε να παίζεται. Ήταν η χρονιά της εξιλέωσης για αυτούς μετά τον τρόπο που έχασαν το πρωτάθλημα το 2013 και τα κατάφεραν. Ο τρόπος που δουλεύουν αποτελεί παράδειγμα για όλη την Αμερική», πρόσθεσε εγκωμιάζοντας και το κοινωνικό έργο της ομάδας, όπως και την πρόσληψη μιας γυναίκας στο τεχνικό τιμ, της Μπέκι Χάμον.

Κλείνοντας και με αφορμή το γεγονός ότι οι Σπερς δεν έχουν κατακτήσει ποτέ σερί τίτλους, είπε «… παιδιά, αν θέλετε συμβουλές για το πώς να κερδίζεις back-to-back, ξέρετε πού θα με βρείτε».



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: