Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«Όλοι λαχταράμε το γήπεδο της ΑΕΚ»

Τον κοινό πόθο όλων στην ΑΕΚ εξέφρασε κι ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη γιορτή των παλαιμάχων, ο άσος της «Ένωσης» τόνισε ότι άπαντες λαχταρούν να μπουν στην «Αγιά-Σοφιά»

«Όλοι λαχταράμε το γήπεδο της ΑΕΚ»
Το θέμα του γηπέδου στριφογυρίζει στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ.

Όπως είναι φυσικό, αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης και στη γιορτή των παλαιμάχων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας λοιπόν που βρέθηκε -και τιμήθηκε- εκεί δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει κι εκείνος το κοινό πόθο των «κιτρινόμαυρων».

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη λήξη της εκδήλωσης, ο άσος της ΑΕΚ δήλωσε καταρχάς κολακευμένος από τη βράβευσή του:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Είμαι ανάμεσα στη ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ και ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να φτάσω σε αυτά που πέτυχαν αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

Κι όταν αναφέρθηκε στην «Αγιά-Σοφιά», σημείωσε: «Όλοι σκεφτόμαστε το γήπεδο και λαχταράμε να μπούμε σε αυτό. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί ο πρόεδρός μας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει».

Κλείνοντας, δε, ο Πλατέλλας αναφέρθηκε και στην επόμενη προσωπική πρόκληση -τη φανέλα με το εθνόσημο- λέγοντας: «Είχα όνειρο από παιδί να είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Το κατάφερα και το επόμενο είναι η Εθνική. Δουλεύω καθημερινά και θα είναι πολύ σημαντικό κατόρθωμα για μένα να το πετύχω. Έχω έρθει στην Αθήνα από 16 χρονών, προσπαθώ και θα είναι μια τεράστια δικαίωση για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: