Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τους νίκησε ο Λεβ!


Ο Γιόακιμ Λεβ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του 2014 αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τους μονομάχους του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Αντσελότι και Σιμεόνε.

Τους νίκησε ο Λεβ

Έτσι ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος οδήγησε την Γερμανία στην κατάκτηση του Μουντιάλ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του 2014 νικώντας τους Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε οι οποίοι στην χρονιά γιόρτασαν περισσότερες φορές.

Ο Γερμανός προπονητής στην ομιλία του, ανέφερε ότι το τρόπαιο του καλύτερου προπονητή ανήκει και στους δύο συνδιεκδικητές, επισημαίνοντας ότι φροντίζουν να ανεβάσουν το επίπεδο του αθλήματος.

Ωστόσο ο Γιόακιμ Λεβ στάθηκε περισσότερο στους συμπατριώτες του…

«Είναι μια τεράστια τιμή. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονταν δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή, τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που φροντίζουν οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύουμε στην Εθνική να είναι οι καλύτερες δυνατές», ανέφερε και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους γερμανούς προπονητές στο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο για τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να φτάνουν σε εμένα οι καλύτεροι. Φυσικά τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα τα χρόνια. Τέλος στους υπεύθυνους της Μπουντεσλίγκας», τόνισε και κατέληξε μιλώντας για τους παίκτες που είχε μαζί του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Είστε μια ομάδα με αρχές. Είστε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μεγάλη μου τιμή που δουλεύω μαζί σας», κατέληξε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: