Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«Αν όχι στη Γιουνάιτεντ, σίγουρα αλλού ο Φαλκάο»

Απειλή, προειδοποίηση ή απλή… σπόντα; Κανείς δεν γνωρίζει. Σημασία πάντως έχει πως η πλευρά του Ραδαμέλ Φαλκάο δεν αγχώνεται με το εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, αφού από τα λεγόμενα του μάνατζέρ του φαίνεται ότι ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με άλλους εξίσου μεγάλους συλλόγους!  
Ο Χόρχε Μέντες, με δήλωσή του στο «SkyItalia», εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα τους «κόκκινους διαβόλους»!
Στην ερώτηση για το αν εννοεί ομάδα της Serie A, απάντησε: «Δεν ξέρω. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, που μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία να αγωνιστεί για 90 λεπτά συνέχεια, σε όλες τις ομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο- παράπονο του Μέντες για τον χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής από τον Λουίς Φαν Χάαλ.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να καταβάλλει τελικά η Γιουνάιτεντ το ποσό της οψιόν αγοράς του στη Μονακό, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτό που ξέρω είναι σίγουρα θα αγωνίζεται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου την επόμενη περίοδο, όχι απαραίτητα στη Γιουνάιτεντ. Είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Ξέρετε, όμως, πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Θα δούμε τι θα συμβεί».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: