Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Στην Αθήνα Νέπλιακ και Τζίλβαν!

Χωρίς τρεις παίκτες έγινε η προπόνηση του Πλατανιά, με τον Φιγκέιρα να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων και τους Νέπλιακ και Τζίλβαν να ταξιδεύουν στην Αθήνα λόγω των τραυματισμών τους.

Στην Αθήνα Νέπλιακ και Τζίλβαν
Με τρία προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Φιγκέιρα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσεις, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ Νέπλιακ και Τζίλβαν αναχώρησαν για την Αθήνα, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απ’ τους τραυματισμούς τους.

Πέρα απ’ αυτά, οι Χανιώτες ανακοίνωσαν και την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων που θα γίνει την Τρίτη (13/1), με τις τιμές να είναι 10 και 15 ευρώ.

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στις 19.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την Τρίτη 13/1, την Τετάρτη 14/1 και την Πέμπτη 15/1, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά.

Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, την Πέμπτη 15/1, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

• Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: