Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: «Καμία συμφωνία για Μπεν»

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν υπάρχει καμία συμφωνία του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μπεν από την Βέροια. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν τις απαιτήσεις του παίκτη και της ομάδας από τον Δεκέμβριο, όμως ακόμα δεν έχουν κάνει κίνηση απόκτησης.
Καμία κίνηση σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν έκανε σήμερα ή τις προηγούμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 25χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού της Βέροιας. Μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και από την διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά», ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκη χθες ή σήμερα για την απόκτηση του Μπεν.
Στον Δικέφαλο ενδιαφέρονται για τον παίκτη και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου ο Ζήσης Βρύζας  είχε μια επαφή. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τα θέλω της Βέροιας και του παίκτη, όμως από τότε μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο όλο θέμα. Μάλιστα και ο έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη υποστηρίζει πως δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν ΠΑΟΚ, άλλωστε επιθυμία του πελάτη του είναι ν’ αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αύριο ή την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ δεν κάνει την κίνηση του για την απόκτηση του Μπεν. Στην ΠΑΕ θεωρούν πως η περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού έχει πολλά κοινά μ’ αυτή του Ουσέρο. 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: