Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Σκουλ!!

Την πρώτη… γεύση από ΠΑΟΚ πήρε ο Χαβιέ Ερνέστο Σκουλ Χιμένεθ, ο οποίος προσγειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και έμεινε έκπληκτος απ’ την υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Σκουλ
Πρώτη γεύση από ΠΑΟΚ πήρε ο Χαβιέρ Ερνέστο Σκουλ Χιμένεθ που έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κουβανός ακραίος έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο και παρά το πολύωρο ταξίδι φάνηκε γεμάτος όρεξη να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Μάλιστα, παρά την κούραση, παρακολούθησε με τους διοικούντες του «δικέφαλου» το ματς της ομάδας με τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena.

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Αυτό γεμίζει ευθύνη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 25χρονος διεθνής ακραίος.

Όσο για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ ο Χαβιέρ Χιμένεζ τόνισε : «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω έρθει για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να το απολαύσω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας , έχει όραμα και υψηλές φιλοδοξίες για τίτλους».

Τέλος ο διεθνής ακραίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Κουβανική Ομοσπονδία της χώρας , το Υπουργείο Αθλητισμού και την Ολυμπιακή Επιτροπή που του έδωσαν την ευκαιρία να φύγει με τις ευλογίες του και να αγωνιστεί σε μια ομάδα μακριά από την πατρίδα του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Κουβανική Ομοσπονδία και το Υπουργείο Αθλητισμού που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστών σε μια ομάδα του εξωτερικού. Είναι πολύ σημαντικό οι νεαροί παίκτες να φεύγουν σε ομάδες του εξωτερικού για να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: