Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ο…Φετφατζίδης στον ΠΑΟΚ;

Ο Κ. Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσα από το blog του στο gazzetta να απαντήσει σε ένα ερώτημα σχετικά με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. 
Γράφεται εδώ κι ένα μήνα, κατά διαστήματα, στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ: ότι ο Φετφατζίδης ενδιαφέρει τον Αναστασιάδη κι ότι μπορεί το Γενάρη να πάει να παίξει δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Τζένοα.
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αν ο Φετφατζίδης είχε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ και δεν θα ερχόταν στον Ολυμπιακό; Θα προτιμούσε να παίξει στην Τούμπα κι όχι στο Καραϊσκάκη;
Υποθετικά μιλάμε, γιατί τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή το παιδί δεν έχει πει πουθενά ότι θέλει να φύγει από την Τζένοα, στην οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, πέρσι, πρώτη του χρονιά στην Ιταλία, έκανε 31 συμμετοχές στη serie A (με 2 γκολ και 4 ασίστ). Κι ας είχε πάει τέλη Αυγούστου.
Λογικό είναι ο Έλληνας διεθνής να προβληματίζεται που φέτος έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά ξέρει κι ο ίδιος ότι από την στιγμή που είχε ένα τραυματισμό, αρκετά σοβαρό κι έχασε τα 12 πρώτα παιχνίδια της σεζόν, δεν είναι εύκολο τώρα να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα, γιατί η ομάδα του πάει πολύ καλά-μέχρι που διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά…
Η γνώμη μου είναι ότι ο Φετφατζίδης θα δει πως θα πάει η κατάσταση με τον ίδιο στα πρώτα παιχνίδια του 2015, γιατί εδώ και ένα μήνα είναι ετοιμοπόλεμος και σιγά σιγά παίρνει κάποιο χρόνο στην Τζένοα και μετά θα δει τι θα κάνει.
Αλλά εάν τεθεί θέμα να γυρίσει στην Ελλάδα, που δεν είναι και καθόλου σίγουρο αφού η Τζένοα εύκολα μπορεί να τον δώσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι σε μία άλλη καλή ιταλική ομάδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο 24χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός θα πάει να παίξει αλλού εκτός του Ολυμπιακού, που άλλωστε ψάχνεται να ενισχύσει και την επίθεσή του στα άκρα.
Όμως, ας περιμένουμε πρώτα τι θα κάνει ο Φέτφα με την Τζένοα και μετά βλέπουμε.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: