Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ενδεκάδα με εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό!

Ντεμπούτο για τον Στάθη Ταυλαρίδη που βρίσκεται στην αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον πάγκο έμειναν οι Μπεργκ και Πράνιτς, εκτός ο Πέτριτς!

Ενδεκάδα με εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό
Αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες, μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή και με το… καλημέρα κάνει και ντεμπούτο ο Ταυλαρίδης. Ο πολύπειρος μπακ ξεκινά στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, την ώρα που ο Μπεργκ μένει στον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω απ’ την εστία θα είναι ο Στιλ, με τον Μπούρμπο δεξί μπακ, τον Χουχούμη αριστερά (εν απουσία του Νάνο) και τους Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη στόπερ.

Ο Λαγός θα είναι ο «κόφτης» με εσωτερικούς μέσους τους Μπούι (προτιμήθηκε αντί του Πράνιτς) και Ζέκα, με τον Ατζαγκούν στην κορυφή του «ρόμβου» και τους Καρέλη, Ντίνα να παίζουν στην επίθεση. Ο Πέτριτς δεν βρίσκεται ούτε στον πάγκο του τριφυλλιού!

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Ατζαγκούν, Καρέλης.

Στον πάγκο είναι οι: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Δώνης, Πράνιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Χαρίσης, Τσάβεζ και Ναδάλες.

Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Ηλιάδης, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Γιάκος και Μανιάς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: