Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«Λιοντάρια» στο καθήκον!!

Το καθήκον της έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga, επικρατώντας της Εστορίλ 3-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και περιμένει τα αποτελέσματα Κυριακής, Δευτέρας.

«Λιοντάρια» στο καθήκον
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σάρωσε 3-0 την Εστορίλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και βρέθηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένοντας τι θα κάνει η Γκιμαράες την Κυριακή και ελπίζοντας σε «γκέλα» της Βιτόρια.

Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του φετινού Europa League παρέμεινε στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και μακριά από τους κινδύνους της αρχής.

Πάντως, οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια, χάρη στα τέρματα των Αντριέν Σίλβα στο 20’ και στο 85’ με πέναλτι και του Σλιμανί στο 57’. Στο 92’, αποβλήθηκε ο Νάνι.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Σέντριτς, Πάουλο Ολιβέιρα, Μαουρίτσιο, Τζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (93’ Ροσέλ), Νάνι, Κάρλος Μανέ (53’ Ζοάο Μάριο), Καρίγιο, Σλιμανί (76’ Φρέντι Μοντέρο)


Όλα αυτά συνέβησαν, αφού τα «θαλάσσωσε» η Μπράγκα, η οποία έχασε 1-2 στην έδρα της Μαρίτιμο και ταυτόχρονα την ευκαιρία να μείνει στην πρώτη τριάδα, αφού πλέον βρίσκεται την τέταρτη θέση, περιμένοντας και αυτή το αποτέλεσμα της Γκιμαράες.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με +8 από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και λογικά εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Σε ένα μέτριο ματς, η Μαρίτιμο «ανέτρεψε» την κατάσταση με τα τέρματα των Μααζού στο 43’ και Γκάλο στο 54’, αφήνοντας στην ιστορία το γκολ του Ντανίλο από το 5’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μάθιους, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τιάγκο Γκόμες, Τίμπα (85’ Πέδρο Σάντος), Ντανίλο, Πάρδο (57’ Σαλβαδόρ Αγκρα), Εντερ, Ράφα Σίλβα, Κρίτσιουκ


Στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα βρέθηκε η Ρίο Αβε, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα και την άφησε στο -6. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: