Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πέταξε και… κινδυνεύει ο Μπενζεμά!!

Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει από την ίδια τη Ρεάλ ο Καρίμ Μπενζεμά, επειδή έκανε πτώση με αλεξίπτωτο θέτοντας εαυτόν σε κίνδυνο.

Πέταξε και… κινδυνεύει ο Μπενζεμά
Δεν παίζουν με τα εκατομμύρια… Κι όταν η Ρεάλ έχει δαπανήσει ένα σκασμό από δαύτα για να αποκτήσει τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και τον χρυσοπληρώνει άλλα τόσα για να τον διατηρεί στις τάξεις της, δεν μπορεί να τον βλέπει να θέτει εαυτόν σε κίνδυνο για «παιδιαρίσματα».

Ο Γάλλος επιθετικός απειλείται με τιμωρία από τη διοίκηση της «βασίλισσας», καθώς φωτογραφήθηκε να κάνει πτώση με αλεξίπτωτο (Sky Diving) στο Ντουμπάι. Αυτό συνιστά παράβαση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας, που απαγορεύει σε παίκτες της ομάδας δραστηριότητες που μπορούν να τους τραυματίσουν.

Μάλιστα κατά το παρελθόν είχαν τιμωρηθεί με πρόστιμο, τόσο ο Ίκερ Κασίγιας επειδή «καβάλησε» ένα σκούτερ, όσο και ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι που συμμετείχε σε παραδοσιακή γιορτή με κυνηγητό από ταύρους ντυμένος… Μπάτμαν.

Ο Μπενζεμά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αναστάτωση με τα εξωγηπεδικά του καμώματα. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο αθωώθηκε από κατηγορίες πως συνευρέθηκε με ανήλικη ιερόδουλη, ενώ κατά το παρελθόν είχε μπελάδες με κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα ή πρόκληση ατυχημάτων στο δρόμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: