Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Προχωράει για στόπερ και Μπλάνκο!!

Στον παίκτη που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει οι ιθύνοντες του συλλόγου, ενώ παράλληλα υπάρχει έντονη φημολογία για συμφωνία και με τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο.

Προχωράει για στόπερ και Μπλάνκο
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της απόκτησης του Φερνάντο Ουσέρο από τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς, από τη στιγμή που υπήρχε πίεση για ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό μέσο.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες θα λάβουν 100.000 ευρώ, ενώ από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής που θα υπογράψει για τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα αμείβεται με 250.000 ετησίως.

Εν τω μεταξύ, πολλές ομοιότητες με την υπόθεση του Ουσέρο, έχει και η μεταγραφική προσπάθεια του «Δικεφάλου του Βορρά» να κλείσει κεντρικό αμυντικό. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» τους, όμως αυτό ανήκει σε ομάδα και αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει.

Όλα δείχνουν ότι και σε αυτή την περίπτωση, η πίεση χρόνου και η πίεση των κενών που έχει ο ΠΑΟΚ θα οδηγήσει σε μεταγραφή ενός ακόμη Λατίνου παίκτη.

Από εκεί και πέρα, από το βράδυ επικρατεί έντονη φημολογία ότι οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γουέστ Μπρομ φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους» και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επισημοποιηθεί ο δανεισμός του από τον βρετανικό σύλλογο, ενώ θα υπάρξει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: