Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ασταμάτητοι «δράκοι»

Ακόμα σκοράρει η Πόρτο κόντρα στη Ζιλ Βισέντε, επικρατώντας με 5-1 στην έδρα της αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και μείωσε προσωρινά στο -3 από την Μπενφίκα.

Ασταμάτητοι «δράκοι»
Η Πόρτο σάρωσε 5-1 στην έδρα της ουραγού Ζιλ Βισέντε, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superliga και μείωσε στη δεύτερη θέση στο -3 προσωρινά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο από τους «δράκους» και οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης ευελπιστούν σε μια «γκέλα» των «αετών», ώστε να αυξήσουν περισσότερο τις πιθανότητες για να τους «κλέψουν» το φετινό τίτλο.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν σταθερά στην τελευταία θέση και φαίνεται πως δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι νικητές «ξέσπασαν» στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας με τους Καζεμίρο στο 36’, Μαρτινς Ινι στο 55’, Μπραχίμι στο 70’, Τόρες στο 80’ και Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 87’. Ο Γκονσάλβες στο 76’ σκόραρε για τους γηπεδούχους, με τις αποβολές των Αντέρ στο 38’ και Σάντρο στο 90’ να «σημαδεύουν» την αναμέτρηση.


Η σύνθεση της Πόρτο: Φαμπιάνο Φρέιτας, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μάρτινς Ιντι, Σάντρο, Ολιβερ, Καζεμίρο, Ερέρα (74’ Αντριάν), Τζάκσον Μαρτίνεζ, Μπραχίμι (74’ Κιντέρο), Τέγιο (51’ Κουαρέσμα) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: