Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ιτάνζ: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Σαρλς Ιτάνζ παρέλαβε το βραβείο του MVP του αγώνα με τον Πανιώνιο και τόνισε στον ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουν στην κορυφή.
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Πανιώνιο αναδείχτηκε ο Σαρλς Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ παρέλαβε το βραβείο του MVP μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή.
«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το πρώτο ματς του 2015. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε πρώτοι. Αυτό που κρατάμε από το 2014 είναι ότι όλες οι ομάδες, πλέον, μας περιμένουν και πρέπει εμείς να βρίσκουμε λύσεις στον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγουν.
Δεν μπορώ να δώσω ποσοστά για την κατάκτηση του τίτλου, αφού κάθε Κυριακή υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε από την κορυφή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια και όχι τι συμβαίνει δίπλα μας. Είμαστε μία ομάδα που έχει πολλούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι απαραίτητοι», δήλωσε ο πορτιέρο του «Δικεφάλου» του Βορρά.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το μέλλον του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά δε θέλησε να πει κάτι σε ό,τι αφορά αυτό. «Μη με ρωτάτε για το μέλλον μου», ήταν η απάντησή του, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: