Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζεται το… κυνηγητό!

Με τον τρόπο που αποχαιρέτησε το 2014 θέλει ο Ολυμπιακός να μπει στο 2015 κόντρα στον Πλατανιά, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη.

Συνεχίζεται το… κυνηγητό
Ο Ολυμπιακός κατάφερε στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2014 απέναντι στην Καλλονή να επικρατήσει με σκορ 5-0 και το ίδιο φιλοδοξεί να πετύχει σήμερα κόντρα στον Πλατανιά, στον πρώτο του αγώνα για το 2015 (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει με το ίδιο σχήμα τους Πειραιώτες εναντίον των Κρητικών για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δηλαδή, με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο και θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μήτρογλου και τον Μπενίτες.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Εντινγκά (στο τελευταίο του ματς πριν από το Κόπα Άφρικα), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μανιάτης και ο Κασάμι. Ο Τσόρι θα είναι πίσω από τους Μήτρογλου και Μπενίτες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί και Ντουρμάζ.

Εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, ενώ η έκπληξη έγινε με τον Αφελάι που φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί. Επίσης, εκτός έμειναν - χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα - και οι Λεάντρο Σαλίνο και Κώστας Γιαννούλης, που επίσης έχουν εμπλακεί σε σενάρια αποχώρησης από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, καθώς αυτή τη στιγμή μετρά τρεις επιτυχίες (κόντρα σε Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Καλλονή) και στόχος του είναι να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Προϊστορία

Το απόλυτο έχει ο Ολυμπιακός στους δύο αγώνες που έχει υποδεχθεί τον Πλατανιά στην έδρα του. Συνολικά, οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις νίκες, έχοντας πετύχει από εννιά γκολ εντός και εκτός έδρας.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

15/02/14 Ολυμπιακός-Πλατανιάς 4-2
01/12/12 Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: