Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γρηγορίου: «Χρειαζόμαστε ακόμη τρεις με τέσσερις μεταγραφές»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν μετά τη νίκη (1-0) της Κέρκυρας επί του Αστέρα Τρίπολης ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη τρεις με τέσσερις παίκτες.

Γρηγορίου: «Χρειαζόμαστε ακόμη τρεις με τέσσερις μεταγραφές»
Τρεις με τέσσερις μεταγραφές χρειάζεται ακόμα η Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής των Φαιάκων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στραμμένο πλέον στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

«Έτσι όπως ξεκινήσαμε το ματς, έτσι το τελειώσαμε και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Από τον ρυθμό, τη συγκέντρωση, την τακτική που είχαν τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έχω την εντύπωση ότι σίγουρα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς και να μην πάμε στη διαδικασία του άγχους που μας ξύπνησε μνήμες από το παιχνίδι του Ατρόμητου που θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει ζημιά. Τέλος καλό, όλα καλά.

Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και προσηλωμένοι στον στόχο μας κοιτάμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ και εύχομαι παιχνίδι με παιχνίδι να τους κάνουμε να έρχονται πιο πολύ στο γήπεδο
», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Για το αν ήταν η πιο μεγάλη νίκη της Κέρκυρας: «Ήταν η πιο μεγάλη νίκη γιατί παίζαμε με μία ποιοτική ομάδα. Έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν μεγάλη προσοχή. Για αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαν πολύ καλή τακτική».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε ήδη πάρει δύο ποδοσφαιριστές και χρειαζόμαστε ακόμη τρεις με τέσσερις μεταγραφές για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, ώστε να συνεχίσουμε όπως θέλουμε στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: