Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Θέλει Νιουκάστλ ο Κετσπάγια!! (pic)

Άνοιγμα στη Νιουκάστλ έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια, δηλώνοντας πως είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, αν η διοίκηση του κλαμπ επιθυμεί να συζητήσει μαζί του για συνεργασία.
«Παρακολουθώ τι συμβαίνει στη Νιουκάστλ με πολύ ενδιαφέρον και φυσικά ενδιαφέρομαι για τη θέση του προπονητή» δήλωσε ο Γεωργιανός στη «Sun», προσθέτοντας: «Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές στον κόσμο που θα έλεγαν 'όχι' σε αυτό το κλαμπ. Όποια στιγμή η δουλειά είναι διαθέσιμη, είμαι έτοιμος να μιλήσω με τη Νιουκάστλ γι' αυτήν».
Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, της Ανόρθωσης και της εθνικής Γεωργίας, σημείωσε ακόμη: «Θα μου άρεσε να προπονήσω στην Αγγλία, πάντα έλεγα ότι μπορώ να κάνω καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε ομάδες που κέρδισαν πρωταθλήματα για πολλά χρόνια, προπόνησα στο Champions League και δούλεψα στην εθνική ομάδα για πέντε χρόνια, οπότε νομίζω ότι το επίπεδο δεν είναι πρόβλημα. Άλλωστε ξέρω τα πάντα για τη Νιουκάστλ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς οπαδούς, που πάντα μπορεί και πρέπει να πηγαίνει καλύτερα».
Και κατέληξε: «Είναι ένα κλαμπ που είναι στην καρδιά μου, αφού απόλαυσα κάθε μου στιγμή εκεί. Τα τέσσερα μου χρόνια εκεί ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα και θα μου άρεσε να επιστρέψω. Πιστεύω ότι είναι ένα κλαμπ που μπορεί να βρεθεί κοντά στην κορυφή της Premier League και είναι τεράστια πρόκληση. Όποιος και να πάρει την ευκαιρία, αξίζει στην ομάδα να πάει καλά».
Πάντως, τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Γαλλία, θέλουν τη Νιουκάστλ να βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Ρεμί Γκαρντ για να αναλάβει τη θέση στον πάγκο της.
B6dSwe3CEAErJhl Temuri Ketsbaia wants to be Newcastle United manager [Sunday Sun]
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: