Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«Τρίτη πρόταση για Άρη»!

Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε στον ARENA FM 89,4, για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην λήψη απόφασης από πλευράς Α.Σ. και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Η συνέντευξη του κ. Καραγιάννη αποτελεί πλήρη δικαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας ARENA PRESS για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά:
-Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Υπάρχουν οι δυο γνωστές προτάσεις, υπάρχει όμως και τρίτη πρόταση, ένα σοβαρό ενδιαφέρον από επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, από τον οποίο περιμένουμε την τελική απάντηση αύριο (Κυριακή). Εάν απαντήσει θετικά, τότε θα μπούμε σε επιπλέον συζητήσεις, γιατί η φιλοσοφία μας είναι να αναλάβουν τον Άρη κάποιοι παράγοντες της ευρύτερης Αρειανής οικογένειας και να μην έχουν φιλοδοξίες διοίκησης για τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα βοηθήσει και τις δυο πλευρές, του κ. Κάλας και του κ. Όλιβερ, που κατέθεσαν πρόταση, αλλά τους ενδιαφέρει ο Άρης όχι για τρεις μήνες. Πιστεύουμε ότι έως τη Δευτέρα θα έχουμε αποφασίσει, αλλά χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου του Άρη. Πρέπει να βρίσκονται κοντά μας χιλιάδες Αρειανοί και γιατί όχι, έξω από τα γραφεία, το απόγευμα της Δευτέρας, για να πάρουμε τη σωστή απόφαση για το μέλλον της ομάδας μας».
-Για την καθυστέρηση που παρατηρείται: «Περιμένουμε την απάντηση του επιχειρηματία και εάν είναι αρνητική, αμέσως μετά θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις, αλλά θα θέσουμε ενώπιον όλων τις δυο προτάσεις που ήδη έχουμε στα χέρια μας. Πρέπει πάντως, αυτές οι προτάσεις να είναι πλήρεις από όλες τις πλευρές, να υπάρχουν δηλαδή και εγγυήσεις ότι όσα υπόσχονται ο κ. Καλαϊτζίδης και ο κ. Όλιβερ, θα τα υλοποιήσουν. Να υπάρξουν και δεσμεύσεις».
-Για το κολυμβητικό τμήμα: «Δεν έχουμε πισίνες και διαδρομές στη Θεσσαλονίκη, γι αυτό και επιλέξαμε να πάμε στην Αλεξανδρούπολη, όπως και ο Μακεδονικός, ενώ ο ΠΑΟΚ πήγε στη Βουλγαρία και η ΧΑΝΘ στην Πτολεμαϊδα. Είναι τραγική η κατάσταση με τα κολυμβητήρια στη Θεσσαλονίκη, όταν δεν υπάρχουν χρήματα για τη συντήρηση, το πρώτο που αποφασίζουν, είναι να κλείσουν τις πισίνες. Ντροπή!»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: