Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Βεργέτης: «Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου»

Δίκαια επικράτησε (1-0) η Κέρκυρα του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Βεργέτης: «Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου»
Παρελθόν θα πρέπει να αποτελέσει η ήττα (1-0) του Αστέρα Τρίπολης από την Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής των Αρκάδων δήλωσε πως η ομάδα του δεν έπιασε τη συνηθισμένη απόδοσή της, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

«Σήμερα δεν είχαμε την συνήθη απόδοσή μας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, όσο θέλαμε στην κατοχή μας, εξαιτίας του πρέσινγκ που μας άσκησαν οι παίκτες της Κέρκυρας. Ενώ μετά το τέρμα που δεχτήκαμε, εμείς αναγκαστικά ανοιχτήκαμε για να φτάσουμε στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα, η Κέρκυρα να γίνει πολύ επικίνδυνη και να μας απειλήσει και με ένα δεύτερο γκολ. Πάντως, θέλω να τονίσω πως δεν έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί, προσπάθησαν, πάλεψαν μέχρι το τέλος, κυνηγώντας την ισοφάριση. Το παιχνίδι αυτό τώρα είναι παρελθόν, κι εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: