Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Σούνες!!

Έμπνευση για τη δημιουργία θεατρικού έργου αποτέλεσε ο Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος σημάδεψε το βρετανικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Σούνες!
Μια θεατρική παράσταση για την παλιά δόξα της Ρέιντζερς και της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, βρίσκεται στα σκαριά. Ο σεναριογράφος και συγγραφέας, Άλαν Μπίσετ, ελπίζει πως η νέα του δουλειά θα βρει ανταπόκριση τόσο από τους ποδοσφαιρόφιλους, όσο και από αυτούς που αγαπούν την τέχνη.

«Ένα σοβαρό θεατρικό έργο για ένα σοβαρό άνθρωπο», ανέφερε ο Μπίσετ για την παράσταση, η οποία θα ανέβει στη σκηνή το 2016 στην 30η επέτειο από τη μετακίνησή του στη Ρέιντζερς. Στους «διαμαρτυρόμενους» είχε καθήκοντα παίκτη- προπονητή μέχρι το 1991.

Ο συγγραφέας θεωρεί πως η παρουσία του στους «Τζερς» άλλαξε πολλά στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. «Είναι καθοριστικός στην ιστορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οδήγησε μια ομάδα με πολλά προβλήματα στο να κυριαρχήσει για 25 χρόνια, αγόρασε Άγγλους διεθνείς, έφερε τον πρώτο μαύρο παίκτη και σταμάτησε όλους τους αποκλεισμούς στη μεταγραφική πολιτική. Και, φυσικά, ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Σκωτσέζους ποδοσφαιριστές στην ιστορία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: