Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γκράνερο: «Το χειρότερο παιχνίδι μας»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκράνερο για τη δίκαιη ήττα που γνώρισε η ομάδα του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Γκράνερο: «Το χειρότερο παιχνίδι μας»
Ως το χειρότερο φετινό παιχνίδι της Βέροιας χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Παναιτωλικό ο Χοσέ Γκρανέρο, που ήταν εμφανώς απογοητευμένος απ’ την κακή απόδοση της ομάδας του.

«Σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, το χειρότερο που κάναμε την φετινή σεζόν. Δεν λειτούργησε τίποτα υπέρ μας, ίσως κι εμείς να μην διαβάσαμε καλά το ματς. Ο αντίπαλος είχε απόλυτη ευστοχία, ενώ εμείς αν και δημιουργήσαμε φάσεις δεν καταφέραμε να πετύχουμε νωρίτερα κάποιο τέρμα. Μας στοίχησαν και τα ατομικά λάθη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μιας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή μας εμφάνιση. Ήταν μια καθαρή νίκη του Παναιτωλικού. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο καλό επίπεδο που είχαμε έως τώρα. Κλείνοντας, θέλω να πω ότι μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα για να μας χειροκροτήσει, δείχνοντας ότι δεν ξέχασε αυτά που έχουμε πετύχει έως τώρα».

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, ανέφερε: «Περιμένουμε πρώτα τις αποδεσμεύεις για να δούμε σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθούμε. Έχουν ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο και πολύ σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: