Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Να κάνει ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι!

Με το… δεξί καλείται να μπει ο Παναθηναϊκός στο 2015 και να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει κόψει βαθμούς φέτος από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ντεμπούτο για Ταυλαρίδη.

Να κάνει ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι
Καθοριστικός είναι για τον Παναθηναϊκό ο σημερινός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη με την οποία θα παραμείνουν κοντά στην κορυφή, έχοντας βγάλει από το πρόγραμμα ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μακριά από τη Λεωφόρο.

Άλλωστε, στη συνέχεια το «τριφύλλι» έχει περισσότερα ματς μέσα στην έδρα του και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό.

Πάντως, οι Ηπειρώτες δεν είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς τη φετινή σεζόν έχουν κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (νίκη 3-0 μέσα στα Γιάννενα) και από τον Ολυμπιακό (2-2 στο Καραϊσκάκη).

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.

Συγκεκριμένα, ο Στιλ θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης και Χουχούμης. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντίνας, Πέτριτς (ή Μπεργκ) και Καρέλης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Νάνο, Μέντες και Σίλντενφελντ.

Προϊστορία

Έντεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες μετράει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας παράλληλα πετύχει 26 γκολ και δεχθεί 16 τέρματα.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

16/03/14 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1
13/01/13 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0
15/01/12 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1
18/04/10 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1
23/03/03 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: