Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ουζουνίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών τou, όχι όμως και με το αποτέλεσμα στην Τούμπα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιώνιου, Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3-2).

Ουζουνίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Η τοποθέτησή του στην συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα. Φτάσαμε στο σημείο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ να είναι ο καλύτερος παίκτης. Δεν φτάνει αυτό. Χάσαμε κι αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών δεν έχω. Και τακτικά κάναμε αυτό που έπρεπε και ευκαιρίες δημιουργήσαμε.

Ήταν καθαρά θέμα αδράνειας, αυτό σημαίνουν τα στημένα. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να παίζουμε, φτάσαμε και στο πέναλτι που ο αντίπαλος το κέρδισε, δεν ήταν πέναλτι. Η δική μας περίπτωση ήταν πιο ξεκάθαρη. Δεν το είδα, που να προλάβω, μου το είπαν.

Χάσαμε ευκαιρία να αλλάξουμε πολλά στην πορεία. Δεν πρέπει να μένουμε εδώ, αλλά να συνεχίσουμε. Βγάλαμε τις φάσεις δυστυχώς δεν τις τελειώσαμε. Η ουσία είναι ότι χάσαμε, κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν επικίνδυνοι, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί να πάμε πάνω στην μπάλα, είναι θέμα για μας, όσο και να το δουλέψεις, στις στημένες φάσεις είναι πως θα πας πάνω στη μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: