Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ούτε τώρα ο Γκέκας!!

Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει ο Φάνης Γκέκας, με την Ακίσασπορ, στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Κάρλος στον πάγκο της, να ηττάται εκτός έδρας με 3-1 από την Μπούρσασπορ.

Ούτε τώρα ο Γκέκας
Ούτε κόντρα στην Μπούρσασπορ κατάφερε να βρει δίχτυα ο Φάνης Γκέκας με την Ακίσασπορ να χάνει εκτός έδρας με σκορ 3-1.

Ο Έλληνας επιθετικός, και πρώτος σκόρερ της Ακίσασπορ (11 γκολ), έχει να σκοράρει από τις 13 Δεκεμβρίου και την ισοπαλία με την Γκεντσλερμπιρλίγκι (1-1). Στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Κάρλος στον πάγκο της ομάδας του αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου με τον Ζόσουε, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Στο δεύτερο μπήκαν δυνατά και με τα γκολ των Σιβέγι και Φερναντάο στο 51’ και στο 54’ αντίστοιχα, έκαναν το 3-0 και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 3-1 με το γκολ του Κονούκ στο 65’.

Έτσι, η ομάδα του Φάνη Γκέκα έμεινε για δέκατο σερί παιχνίδι δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην 11η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: